Logo

Társadalmi felelősségvállalás

A Del Pierre Central Europe Kft. életében az üzleti fejlődés és eredményesség mellett fontos, hogy odafigyeljen a körülötte zajló eseményekre és figyelemmel kísérje a világ történéseit. Igyekszik több területen is példát mutatni azzal a szemlélettel, hogy nyitott a közvetlen környezete felé és a globálisan felmerülő eseményekre. A vállalatot megalakulása óta ez a felelősségtudat jellemzi, magyar cég lévén pedig kötelességének érzi a magyar gazdaság támogatását, élénkítését, éppen ezért a vállalat munkatársai folyamatosan keresik a magyar termelőkben rejlő új lehetőségeket.

A cég profiljából adódóan törekszik lehetőségeihez mérten tartós élelmiszerrel támogatni az arra rászorulókat. Segített már árvízkárosultakon élelmiszer adományokkal, valamint rendszeres támogatója a Világítótorony Alapítványnak, mely szociálisan hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között élő embereket segít. Többször adományozott már élelmiszert a Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány részére is, illetve a kollégák bevonásával programokat is szervezett az alapítvány által támogatott mozgássérült gyerekek számára.

A cég partnereivel történő együttműködésének szerves részét képezi a különböző jótékonysági akciókban való részvétel. Néhány éve a Metro Kereskedelmi Kft.-vel kooperálva juttatott tartós élelmiszert a szociálisan hátrányos helyzetben élő családoknak. A CBA Kereskedelmi Kft.-vel pedig már több ízben is segített a „Minden gyermek lakjon jól!” Alapítvány által életre hívott program rászorulóinak.

A vállalat támogatottjai között szerepel még többek között a Pilisvörösvári Csepererdő Alapítvány, a Bátor Tábor Alapítvány, Szent Erzsébet Gyermekalapítvány, az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Alapítvány, a Jobb Vidéki Életért Közhasznú Egyesület, az Angol Nyelvű Színház Közhasznú Alapítvány, valamint a Gyermekekkel a Természetért Egyesület és a Központi Sport és Ifjúsági Sportegyesület.

A cég CSR tevékenységének keretein belül szponzorációs tevékenységet is folytat, valamint a közösségi célok érdekében a munkatársak számára is szervez alkalomszerűen önkéntes munkát.