Logo

Deroni

„Finom ízek természetesen!”

Az innovatív, legmagasabb szintű gyártástechnológiának köszönhetően jelenleg három bolgár Deroni gyárban, tizennégy gyártósoron zajlik a termelés annak érdekében, hogy a fogyasztók mindig kiváló minőségű szószokat találjanak a Deroni termékekben.

A gyártás során felhasznált alapanyagok a cég saját tulajdonában lévő több mint 3,15 millió négyzetméteres termőföldjén, a ,,Deroni Gardens”-ben teremnek, folyamatosan biztosítva így az egyenletes, kiváló minőségű zöldségeket és gyümölcsöket. A termelés a legkorszerűbb agrártechnológia gépek és berendezések segítségével történik. A szüreti és aratási szezon ideje alatt naponta 60-70 tonna friss, érett zöldséget és gyümölcsöt gyűjtenek be és néhány óra múlva már fel is dolgozzák a gyáraikban.

Grillszószok, nem csak grillezéshez!

A Deroni legnépszerűbb termékei, amelyek minden étkezés és összejövetel sztárjai. Egyedi és utánozhatatlan ízélményt nyújtanak, legyen szó akár a klasszikus grillezett paprikás, fokhagymás vagy a bevállalósabbaknak készült vad áfonyás szószokról. Felhasználási területük széles: grillezéshez, pácoláshoz vagy mártásként.

Szója, univerzális és chiliszószok

A Deroni szójaszószok a szójababok természetes, minimum 6 hónapig tartó erjedése után készülnek. A hosszú erjedési folyamatnak köszönhetően az ízük és a színük még jellegzetesebb. Az univerzális és chiliszószok felhasználásának csak a képzelőerő szabhat határt, legyen szó saláták, rizses ételek, halak vagy különféle húsok ízesítéséről.

A termékek 100%-ban természetes összetevőkből készülnek. Tartósítószer, mesterséges színezék és ízfokozó felhasználása nélkül.

 

deroni.bg

Vissza a főoldalra

Connect With Me