Logo

Losos

Egy kis történelem…

A Fish Processing Łosoś Ltd. 1954-ben alakult, és 1999-ig Łosoś Sea Fisheries Labor Cooperative néven működött. A gyár akkoriban Ustka kikötőjében működött, és a halkonzervek gyártása mellett balti-tengeri halászattal, friss hal, valamint további feldolgozásra szánt hal értékesítésével, csónakjavítással is foglalkozott, valamint Lengyelországban 10 márkabolttal rendelkezett.

Tevékenysége a 1990-es évek eleje óta kizárólag a halkonzervek gyártására és forgalmazására összpontosul. 2002-ben a vállalat Słupskba költözött, ahol a jelenlegi, modern gyárban folyik a termelés.

Losos ma

Napjainkban a Łosoś az egyik vezető lengyel halkonzerv-gyártó, éves termelése meghaladja a 83 millió darab terméket. A cég technológiailag fejlett 12 gyártósorral, saját hűtőházzal, füstölővel és egy modern magas tároló raktárral rendelkezik. A termékek minőségét sokéves tapasztalattal rendelkező csapat felügyeli. A cég IFS, BRC, MSC és ASC tanúsítvánnyal teljesíti a legmagasabb minőségi előírásokat.

A Fish Processing Łosoś Ltd. termékportfóliójába 3 márka tartozik: Łosoś, Posejdon és Pirat, amelyekből a Łosoś a vezető márka. Termékportfóliója a halkonzervek széles választékát nyújtja: beleértve a makrélát, a heringet, a sprotnit, a lazacot, a pisztrángot, a harcsát, a tonhalat vagy a szardíniát. A halat filé vagy darabolt formában, finom szószokban, olajban vagy olívaolajban kínálják, különféle zöldségekkel és fűszerekkel ízesítve.

 

lososustka.com.pl

Vissza a főoldalra

Connect With Me