Logo

Vállalatunk

Ismerjen meg minket!

A Del Pierre Central Europe Kft. 2004-ben jött létre két, élelmiszeripari tapasztalattal rendelkező tulajdonos vezetésével. Az elmúlt több mint 20 évben a cég dinamikusan fejlődött az előremutató partneri együttműködéseknek és a folyamatos innovációknak köszönhetően. A vállalat teljes mértékben magyar tulajdonú, tradicionális kereskedő cég, a magyar élelmiszer kereskedelem meghatározó szereplője. Hazai forgalmazóként nagy világmárkák magyarországi képviseletét látja el, valamint egyedi, sajátmárkás termékek fejlesztésében is részt vesz.

A Del Pierre Central Europe Kft. jóízű, kölcsönösen előnyös és korrekt együttműködést kínál mind partnerei, mind fogyasztói számára. Az együttműködés keretein belül a cég gyorsan reagál a partnerek részéről felmerülő igényekre és széles körű információkkal segíti őket.

Fogyasztói számára olyan termékeket kínál, melyek a piacon a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek és ehhez teljes körű vevőszolgálatot biztosít. Mind a fogyasztók, mind a partnerek biztosak lehetnek a vállalat által forgalmazott termékek alapanyagainak biztonságos eredete felől, ugyanis a cég a legmagasabb minőségügyi tanúsítással (IFS Bróker) rendelkezik, melyet Magyarországon a disztribútor cégek közül elsőként szerzett meg.

Mindezeken felül a vállalat számára fontos, hogy munkatársai számára inspiráló, ugyanakkor családbarát környezetet biztosítson és elősegítse számukra a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését. Nyitott az atipikus munkavégzési formákra, illetve támogatja az alkalmazottak folyamatos fejlődését.

IFS

Minőségpolitika

 

A Del Pierre Central Europe Kft. álláspontja szerint a minőség és az élelmiszerbiztonság a forgalmazott élelmiszerek esetében elsődleges fontosságú. Egy új termék kiválasztásánál és a már meglévő termékek folyamatos ellenőrzésénél is döntő szempont, hogy munkatársak megbizonyosodjanak, hogy az áru kizárólag ellenőrzött alapanyagokból került előállításra. A Társaság annak érdekében, hogy megrendelőit azok teljes megelégedésére tudja kiszolgálni, továbbá azért, hogy e partnerek biztosak lehessenek afelől, hogy a cég által forgalmazott termékek mindig azonos minőségűek, az IFS Bróker 2.0 szabvány szerinti élelmiszerbiztonságon alapuló, nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási rendszer keretein belül végzi tevékenységét.

Környezettudatosság

 

A vezetőség és az alkalmazottak egyaránt törekednek a környezettudatos munkavégzésre mind az irodában, mind az irodán kívül. A cég fő profilja a kereskedelem, termelő tevékenységet nem végez, ezáltal a környezetet jelentős mértékű szennyező anyagokkal nem terheli. Az irodai munka során keletkező környezetszennyező hulladékok, amelyek a számítástechnikai és irodatechnikai berendezések használatából erednek, valamint a papírhulladékok és a műanyag palackok is szelektíven kerülnek összegyűjtésre és elszállításra az erre szakosodott hulladékudvarba.

Logisztika

 

A termékek raktározása és szállítmányozása a cég filozófiájának megfelelően a kifogástalan minőség biztosítása mellett valósul meg. A cég logisztikai partnere, a Budapest külvárosában található Nutrifer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mely modern raktárában több mint 10.000 raklapnyi tárolóhellyel biztosít színvonalas környezetet a vállalat által forgalmazott márkák számára.